Zoeken op postcode

het geboorterijk

het geboorterijk

8 / 10.0
(2 stemmen)
Bisschopsmolenstraat 136
4876AR Etten-Leur
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0765014372
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hetgeboorterijk.nl
51.5656454.637365
2 4 8
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

De geboortewinkel van Etten-Leur

Op zo’n twee minuten lopen van het hart van het winkelcentrum, vindt u Het Geboorterijk. Een kleine wandeling, die zich zeker loont. Een gezellige straat vol bijzondere winkeltjes leidt u naar de gezelligste en grootste geboortewinkel van Etten-Leur.

Bij Het Geboorterijk vindt u alles voor moeders, aanstaande moeders, kinderen en iedereen die de voorgaanden eens een leuk cadeautje wil geven. Op een oppervlak van zo’n 200 m² vindt u alles op het gebied van zwangerschap en kinderen. Er is positiekleding, babykleding tot en met maat 104 en diverse cadeauartikelen. De positiekleding is onder andere van merken als Noppies, Queen Mum en Vida Vita. Voor de allerkleinsten is er kleding van bijvoorbeeld Petit Bateau, Z8, Tuuf's, Noppies en Name it. De medewerksters van Het Geboorterijk staan u graag te hulp om ook tijdens de zwangerschap stralend voor de dag te komen. Tijdens het winkelen kunnen ook kinderen zich vermaken: zij kunnen lekker gaan spelen in deze kindvriendelijke zaak.

Bovendien biedt Het Geboorterijk verschillende services. Zo kunt u hier vanalles huren: van borstkolven en babyweegschalen tot geboorteborden. Heeft u een vriendin die een kindje verwacht? Een bijzonder en uniek cadeau is het geboorteontbijt: geeft het aan de winkel door wanneer de bevalling is begonnen en Het Geboorterijk brengt 's ochtends in een goed gevulde roze of blauwe mand een heerlijk geboorteontbijtje langs. Duurt het nog even voor het zover is? Een babyshower of zwangerschapsfeestje kan ook! Onder het genot van koffie kan men de toekomstige moeder trakteren op cadeautjes en kunnen er spelletjes worden gespeeld. Het Geboorterijk verzorgt daarnaast ook cadeaumanden: u zoekt mooie cadeautjes uit, zij maken er een mooie versierde mand van. Een laatste service die Het Geboorterijk biedt, zijn de informatieavonden. Toekomstige ouders kunnen hier alles leren over bijvoorbeeld kolven, verschillende draagsystemen en wat er allemaal nodig is wanneer er een kindje op komst is.

Wees dan ook bijzonder welkom bij Het Geboorterijk!

Kenmerken

Assortiment:
Badmode
Gelegenheidskleding
Jeans
Jurken

Plaats een review

In de buurt gevonden

Mireille Couture(7.8/10.0)0.2km
Etten-Leur - Bisschopsmolenstraat 84
Assortiment: Sieraden, Sportief
Soort kledingwinkel: Kledingwinkel
 
 
Villa Happ Etten-Leur(7.6/10.0)0.2km
Etten-Leur - Bisschopsmolenstraat 57
 
 
DIS(8.6/10.0)0.4km
Etten-Leur - Burchtplein 2
 
 
Stuntverkoop(8.0/10.0)0.4km
Etten-Leur - Bisschopsmolenstraat 28
 
 
Huis der Eigenwijzen(8.4/10.0)0.4km
Etten-Leur - Bisschopsmolenstraat 10
Onze namen zijn Jessica van Gils en Marie-José Palinckx, beiden moeder van 2 dochters en woonachtig in de omgeving van Etten-Leur. Na jaren van dromen over iets van onszelf hebben we in december 2005 besloten deze droom waar te maken en op 31 maart 2006 openden we de deuren van onze eigen,...meer...
Assortiment: Broeken, Feestkleding, Gelegenheidskleding, Jeans, Jurken, Riemen, Sieraden, ...
Soort kledingwinkel: Accessoires, Boetiek, Kinderkleding
 
 
All in One(8.6/10.0)0.4km
Etten-Leur - Bisschopsmolenstraat 193
 
 
Callou Teens(8.4/10.0)0.4km
Etten-Leur - Hof van den Houte 103
 
 
Mexx Family Store(10.0/10.0)0.4km
Etten-Leur - Hof van den Houte 72-74
 
 
OPEN32(8.0/10.0)0.4km
Etten-Leur - Hof van den Houte 120
 
 
Promiss B.V.(7.0/10.0)0.4km
Etten-Leur - Hof van den Houte 64
 
 

Plaatsen in de buurt

Bosschenhoofd - Hoeven - Langeweg - Oudenbosch - Prinsenbeek - Rijsbergen - Rucphen - Sprundel - Standdaarbuiten - Zevenbergen
Kleding Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - Aanmelden - Contact