Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

bruidsmode lydia

3.9 / 10.0
(4 stemmen)
Houtlaan 23
9203AN Drachten
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0512524624
Website:
53.1085776.099545
4 1.9514563106796 19 3.9
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Kenmerken

Assortiment:
Aanbiedingen
Bruidsjurk
Bruidskleding
Hoeden
Jurken
Lingerie
Overhemd
Schoenen
Shirt
Sieraden
Stijlvol
Stropdas
Soort kledingwinkel:
Bruidsmode
Kledingwinkel

Reviews

Plaats een review
|
te erg voor woorden
9-01-2016
We hadden een afspraak gemaakt en moesten toch nog meer als 3 kwartier wachten.Toen we eindelijk geholpen werden mochten we bijna niet eens kijken naar de jurken.Ze heeft mijn maat gevraagt en 3 jurken gepakt. Niet eens mijn smaak. Er was er 1 bij die ging nog en die heeft ze me bijna opgedrongen.Gelukkig ben ik een persoon die toch echt weet wat ik wil dus helaas voor haar niet gelukt.Het duurde daarna ook niet lang voordat wij weer buiten stonden. De winkel is oudbollig en zeer klantvriendelijk had ik maar beter gelezen wat hier allemaal stond want het is echt zonde van je tijd. Daarna gebeld naar Sarah s bridal en konden gelijk van drachten door naar amsterdam. Daar echt zo super geholpen en zo anders dan we ervaren hadden in drachten bij Lydia. Dus damens echt en aanrader om naar sarh s bridal te gaan . Super mooie jurken en niet duur . Je kunt er ook huren. Je mocht alles passen voelen zelf uitzoeken echt helemaal top.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ongelofelijk dat deze winkel nog draait!!
Nou ik dacht ook dat het wel mee zou vallen, had hier al wel de slechte ervaringen gelezen. Maar gewoon geprobeerd, ik dacht nog het gaat mij om de jurk en niet om de medewerkster. Ten eerste moesten we al ruim een half uur wachten, terwijl we een afspraak hadden! We hebben geen uitleg gehad waarom we zo lang moesten wachten en ook geen verontschuldigingen. Wij kregen nog thee en koffie, maar mijn moeder en zusje die 5 minuten later waren kregen niets te drinken aangeboden. Toen wij eindelijk mee mochten lopen, moesten we weer wachten want mevrouw ging eerst de kopjes en zo opruimen. Toen eindelijk jurken kijken, letterlijk kijken, we mochten niets aanraken. En alleen bij het voorste rek. Voor de andere jurken was ik te laat (was een half jaar voor onze trouwdatum). Ik zag eigenlijk niet echt een mooie jurk, toen was mevrouw al aardig gepikeerd. Ik mocht er 1 passen die ik nog redelijk vond. Verder mochten we niet kijken. Ze wenste ons gelijk een goed weekend en wou ons er zo uitzetten. Dit terwijl wij gewoon netjes en beleefd waren. Mijn vriend had ook een afspraak staan, die was al onderweg met de mannen die met hem meewaren, maar die mochten niet eens meer binnenkomen omdat ik geen jurk had gekocht!! En mijn vriend en ik hadden hiervoor bijna 1,5uur in de auto gezeten! En de anderen die mee waren ook een half uur en dan wordt je zo buiten gezet. Dat is toch vreselijk klant onvriendelijk!! Hopelijk leert mevrouw er nog eens wat van, want dit is geen leuke ervaring die je verwacht bij je trouwjurken passen! Ook de andere winkels waar we die dag heen gingen en ons verhaal vertelden hadden al vaak slechte ervaringen gehoord over deze bruidzaak Lydia. Al hebben wij er later maar smakelijk om gelachen. En toch nog een leuke dag gehad, want wij zijn super geslaagd bij Weddingshop Fem in Leek. Die had zoveel keus voor leuke prijzen en zeer klantvriendelijk!!!
Zou het niet weten...
- Je mag geen jurken aanraken. - De helf van ons kreeg drinken, de andere helft niet. - We werden de winkel uitgzet - Zeer klant onvriendelijk! - Mijn vriend die een afspraak had staan om een pak te passen mocht niet binnenkomen!
Waardering:
1.0 2.0
|
Vakwerk in het mensen zsm de winkel uitwerken
We zijn van plan volgend jaar te trouwen en we zijn aan het oriënteren en moeten de exacte datum nog prikken. We willen weten wat er aan jurken te krijgen is en wat bij mij past en daarna een datum prikken omdat een jurk soms ook seizoensgebonden kan zijn. En we wilden graag inzicht krijgen in hoe lang het bestellen en/of het vermaken van een jurk gaat duren. den Omdat ik zwanger ben, zou ik geen jurk definitief uit kunnen zoeken. Toen de verkoopster vernam dat we vandaag geen jurk gingen kopen, werden we vakkundig de winkel uitgewerkt. We moesten volgend jaar na de bevalling maar weer komen. Ze drukte me een kaartje in de hand en onze jassen werden gepakt, terwijl wij nog geen aanstalten maakten om weg te willen. We hadden nog veel vragen en ik wilde graag jurken bekijken. Dit bezoek was op afspraak en er waren geen andere klanten. Dus als het goed is had ze meer tijd voor ons. Dat ze niet uitgebreid wilde passen omdat dat geen zin had ivm met mijn zwangerschap snap ik ergens nog, maar het gevoel van zo de winkel uitgewerkt te worden, totaal geen oog te hebben voor ons doel waarom we daar waren, dat gaf dat nare gevoel dat ik hier absoluut dus geen jurk ga kopen. Ik heb direct het kaartje verscheurd in de auto.
We hadden gelukkig al koffie gehad, voordat ze erachter kwam dat ze vandaag niets aan ons zou verdienen.
Zoals ik in vele reviews ook op ander sites lees, willen ze zsm geld aan je verdienen en je zsm de winkel weer uitwerken. Totaal geen oog voor waar je als bruid behoefte aan hebt. Geen tijd voor vragen.
Waardering:
2.0 4.0
|
Enthousiaste klant!
Onderstaande reviews verbazen mij, gelukkig maar, want ik heb ze voor dat ik mijn eerste bezoek aan Lydia allemaal gelezen en werd toch een beetje huiverig. Gelukkig ben ik gegaan en heb een geweldige unieke bruidsjurk gevonden én gekocht. De jurk is eigen ontwerp van bruidsmode Lydia. De service is top, ze laat je niet gaan voor de jurk perfect past. In mijn geval bleek ik te zijn aangekomen, de jurk werd aangepast en vanochtend tijdens de derde afspraak bleek ik weer te zijn afgevallen. Zonder problemen (en kosten) wordt de jurk weer aangepast (en de rest is aan mij). Ik herken de negatieve opmerkingen over Lydia en of haar medewerkers helemaal niet; integendeel zelfs, de service is meer dan prima en de dames zijn lief, vrolijk én enthousiast. Wat kosten betreft: je moet je van te voren realiseren dat een bruidsjurk én bijkomende accessoires veel geld kosten, bepaal je budget én noem het, zo voorkom je een teleurstelling. Ik kan iedereen die een unieke jurk zoekt deze zaak aanraden!
Exclusiviteit, zeer ruime keuze, goede service en een vrolijke maar serieuze sfeer.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima service en veel keuze uit betaalbare jurken
Op de open dag geweest. Gezellig druk, veel jurken. Hartelijk ontvangen en veel gepast. De eerst de beste was eigelijk direkt mijn droomjurk. Een prachtige jurk! Mijn zussen hebben ook hier de jurk gekocht, ze bestaan al jaren. Ik kreeg veel bruikbare adviesen en ik heb zelfs "curcus" gehad in het lopen, dat ging perfect. Ik vind het een echte aanrader
Veel keuze Betaalbaar Goed advies
-
Waardering:
5.0 10.0
|
vreselijke winkel
Ook mijn ervaring was zeer slecht bij Lydia bruidsmode. Wat een akelig mens. Wij waren iets te laat door een omleiding, dit werd ook even kattig vermeld door Lydia. Ik had per mail een afspraak gemaakt en een foto van een jurk die ik graag wilde passen. Foto had ze nooit gezien en de jurk waar ik voor kwam was er niet. Ook wij kregen te horen erg laat te zijn ondank dat we pas op 31 oktober trouwen. De jurken die ze me aan wilde laten passen waren verouderd en niet mooi. Totaal niet de stijl jurken waar ik om vroeg. Koffie en thee kregen we niet. Wat ik erg raar vond was dat je helemaal niet zelf mocht kijken in de winkel. Binnen 30 minuten werden we de winkel al weer uitgebonjourd. We waren al gewaarschuwd voor haar, maar het is ook echt waar, wat een akelige heks! Gelukkig heb ik de jurk van mijn dromen gevonden in Burgum, daar werden we wel vriendelijk ontvangen en nam ze wel alle tijd voor ons. Noooooit naar Lydia gaan mensen!
Waardering:
1.0 2.0
|
Tja.... wat moet je zeggen.... GEWOON SLECHT
Wil je snel van je centen af, dan ben je hier aan het juiste adres... Een groot drama. Ze dramt en voordat je het weet ben je de klos. Ze maakt het leuk met o, je hebt geluk, een aanbieding. Nou ja, ergens anders is de reguliere prijs zelfs honderden euro's goedkoper. Later dit met haar besproken en haar reactie: ik mag zelf de prijs bepalen en hoef niet naar adviesprijzen van een leverancier te handelen. Voor mij was dit oplichting. Als je b.v. een merkspijkerbroek koopt is die toch ook overal hetzelfde. Zij slaat een slaatje uit haar positie ten koste van de klant. Ook de toebehoren, bizar zo duur en ook weer VELE malen duurder dan een andere bruidszaak. Ook laat ze je niet binnen, doet de deur zelfs niet open. Door de deur heen roept ze dat ze geen tijd heeft (en geen klanten in de winkel....).
Waardering:
1.0 2.0
|
Vreselijk!
Ze geeft je uitbranders dat je niet de lingerie en hoepel hebt, terwijl ze dit niet aangaf bij het kopen van de jurk. Hoepel was belachelijk duur, onvriendelijk, laat je gerust 5 minuten buiten wachten. Vreselijk mens koop er alsjeblieft nooit je jurk!
Alles!
Waardering:
1.0 2.0
|
1 hele grote teleurstelling
Ongelooflijk dit, herken mijn ervaring helemaal in de verhalen! Afgelopen zaterdag geweest, budget van tevoren genoemd, jurk uitgezocht, bleek die veel duurder te zijn! Ik ben er gelukkig niet ingetrapt!!! Uiteindelijk kregen we wel koffie zodat we er over na konden denken, maar wat was ik opgelucht toen ik de winkel uit liep zonder een jurk!
Waardering:
1.0 2.0
|
Deze winkel moet gesloten worden
Ga hier niet heen, deze vrouw is alleen uit op je geld. Ze weet alles heel goed te spelen en hoe ze je geld af moet troggelen. Had bijna een rechtszaak aangespannen tegen haar, maar heb besloten om geen energie in de hele kwestie te steken en te gaan genieten van mn huwelijks voorbereidingen. Ben een deel van mn geld kwijt, hoop dat ze snel failliet gaat!! Ga hier echt niet heen deze winkel moet gestopt worden!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
Ga hier AUB niet heen!!!!!
Geen vriendelijke service, geen koffie of thee aangeboden. en ze verzint terplekke de bedragen van de jurk en de assesoires. hier viel ze bij mij mee door de mand bij gelukkig de laatste afspraak. ze wilde nog meer geld van mij vanwege een tiara die ik erbij had, de ene keer was hij 110 euro en de volgende x wilde ze 130 euro, nou gaat het mij niet om die paar tientjes maar gewoon het idee dat ze de bedragen verzint waar je bij staat. Dit heb ik ook aan haar vermeld en ben met ruzie de zaak uitgestapt! geen leuk einde maar gelukkig heb ik nu nooit meer met haar te maken.
Waardering:
1.0 2.0
|
wat een piepmens
Het is inmiddels al een aantal jaar geleden dat ik mijn jurk bij haar gekocht had, ik had toen maatje 56 en goed zij had veel keuze erin nou achteraf viel dat toch tegen. Maar goed die service wat een vreselijk mens oh wat een haaibaai nergens mocht je aankomen wat ik best snap maar goed je wil toch even de stof voelen of niet dan. En dan idd hup is dit de jurk sluier erbij tiara kousen broekje torseletje en je bent zo duizenden euro s verder. Nou nooit weer nu trouw ik voor de tweede keer inmiddels in een maatje 44 maar ik heb geleerd van die eerste keer bij Lydia kijk eerst eens om je heen voordat je naar haar toe gaat.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ga eerst ergens anders heen!!
Bruidsmode duurswoude ( 2e vestiging van Lydia) Binnen een uur stond ik weer buiten wel met mijn droomjurk maar hoe ik ben behandeld niet best! Omdat je in een rollecoaster zit van emoties gaat alles heel snel. Nadat mn moeder al aan het zoeken was tussen de jurken kreeg ze een kwade blik dat ze er niet aan mocht komen. Oke mn moeder was ook enthousiast en nerveus. toen ik de trouwjurk aan had die het is geworden kreeg ik direct een sluier en een tiara op. ze vroeg of ik zeker wist dat dit de jurk was JA!! foto's gemaakt en toen de rekening. Tja daar stond dus de sluier en de tiara op in een opwelling heb ik die rekening betaald .. later begon ik te twijvelen.. tijdens het passen hebben we helemaal geen drinken aangeboden gekregen. ook later met het torselet de duurste en er moest opvullnig bij hopa nogmaal 60 euro er bij... Nee ik zou hier niet heen gaan. Ik was al gewaarschuwd door een collega maar dacht dat het wel (na 10 jaar) veranderd zal zijn Helaas... Wil je een leuke avond/dag om je jurk uit te zoeken ga dan ergens anders heen!!
totaal niet klantvriendelijk , kijken alleen maar naar de $$ Je bent daar net een nummer
Waardering:
1.0 2.0
|
Verschrikkelijke winkel ! Vreselijke verkoopster!
Er stond op de website dat je gewoon leuk mocht kijken in de winkel. Ook mocht passen. Dit mocht een week lang in de ochtend uren . De oude collectie ging eruit, zo kon je wellicht nog iets leuks vinden. Mijn moeder en ik mochten in eerste instantie nog niet naar binnen. Het was te druk "aldus "de verkoopster. Na een half wachten mochten we binnenkomen. Ik moest gelijk weten welke jurk ik wilde hebben. We mochten de jurkje absoluut niet aanraken . Als je er naar keek , stonden de dames al op hun achterste "pootjes". Ook hebben ze ons wel vier keer gevraagd hoeveel geld wij te besteden hadden . Uiteindelijk gaf de verkoopster aan dat ik geen jurk kon kopen. Ze kon dit niet voor de bruiloft klaarmaken , qua levertijd en enz. Terwijl ik ondertussen ook al in het pashok stond ! Ik mocht kiezen tussen drie jurken en moest er gelijk ééntje passen . Op dat moment had ik helemaal gehad met deze winkel . Wij zijn ontevreden weggegaan en verbaasden ons over de klant onvriendelijkheid van de verkoopster. Nog nooit zoiets vervelends meegemaakt in een winkel !
weet ik niet
klantonvriendelijk Mag de bruidjurken niet aanraken De website geeft verkeerde informatie aan
Waardering:
1.0 2.0
|
Vriedelijke ontvangst!
Wij zijn goed ontvangen,was er tijdens een inloopdag ben vriendelijk geholpen.Ben geslaagd met een mooie jurk.
Waardering:
5.0 10.0
|
Ga hier niet naar binnen, nooit niet!
Opmerking: Deze winkel moet gesloten worden en de medewerksters mogen nooooooit meer met klanten in aanraking komen!!! Mijn vrouw kon gelukkig onder de koop uitkomen, met moeite. Jammer dat we niet eerder deze be/veroordelingen hebben gelezen. Had veeeeel drama en ergernis bespaard.
Geen
Gem cijfer: 1 Algemene indruk:1 Klant vriendelijkheid:1 Deskundigheid:1 Assortiment:1 Prijs/kwaliteit:1
Waardering:
5.0 10.0
|
vreselijk
dit is echt een winkel waar de euro tekens in de ogen staan bij de verkoopster lydia, het gaat er bij haar echt niet om dat je een stralende bruid bent maar hoeveel ze aan je kan verdienen.ook voor mij geld dat ik een heel verhaal kan vertellen maar kortom als je wilt genieten van je huwelijksvoorbereidingen dan moet je deze winkel absoluut vermijden, zodra je inderdaad je handtekening hebt gezet zit jevast als prooi in een spinnenweb en wordt je meedogenloos verslonden.dus GA ER NIET HEEN
geen
zie omschrijving
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer slecht!!
Dit is echt een vreselijke winkel! Na je handtekening gezet te hebben, interesseert het haar totaal niets meer en werkt ze je telkens zo snel mogelijk de winkel uit. Het is een heel verhaal wat ik daar heb mee gemaakt, maar zeer slecht allemaal! Ga hier niet heen, je wordt echt vreselijk behandeld!!
Waardering:
1.0 2.0
|
wat een afknapper
Vandaag bij Lydia geweest. na vier weken proberen eindelijk een afspraak, word ik na twee jurken passen zomaar naar buiten gewerkt omdat ze niets voor me heeft. Wilde nog graag wat passen, maar dat kon niet meer. Was niets voor mij, besliste ze. Tjonge jonge, nog nooit zo'n slechte service meegemaakt. hoorde dat twee kennissen dezelfde ervaring hadden.
Geen
Zie omschrijving
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Marge Plus Mode(8.6/10.0)0.2km
Drachten - Oosterstraat 6
 
 
Jack & Jones(9.6/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 4
 
 
Miss Etam B.V.0.2km
Drachten - Noorderbuurt 12
 
 
Promiss(7.0/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 28
 
 
Ici Mode(9.0/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 43
 
 
Steps(8.0/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 51
 
 
Didi(7.4/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 9
 
 
Jeans Centre(8.0/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 1-3
 
 
SPS Superstar(8.2/10.0)0.2km
Drachten - Noorderbuurt 15
 
 
Diva Fashion(6.6/10.0)0.3km
Drachten - Oudeweg 8
 
 

Plaatsen in de buurt

Drogeham - Earnewald - Eastermar - Garyp - Harkema - Nij Beets - Nijega - Sumar - Surhuisterveen - Ureterp
Kleding Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - Aanmelden - Contact